16 Şubat 2016 Salı

Wet n Wild Yeni Rujlari ( Cinnamon Spice E917B ) - ( Mocha-licious E914C )

Herkese merhaba... Bugunki yazimda gratisten bulabileceginiz Wet n Wild markasinin yeni cikan renklerinden iki tane ruju hakkinda deneyimlerimi paylasiyor olacagim.

Ilk olarak resimde ustte gordugunuz E914C kodlu Mocha-licious renginden bahsetmek istiyorum.Bu icerisinde hafif morluk burunduran koyu kahverengi bir ruj.Yapisi mat ve orta kalicilikta.Yani bisey yiyip icmediginiz surece dudaginizdan cikmiyor ki bu serinin rujlari genellikle boyleymis.Eger dudaginizin kendi rengi koyuysa yani daha dogrusu dudaginiz kendinden pigmentli ise dudaginizda koyu mor gibi durabiliyor.Ayni zamanda acik tenli-acik bugday tenlilerde de koyu mora calan bir renk gibi dururken biraz daha orta koyu tenlilerde ve kumrallarda tam olarak mis gibi koyu kahve duruyor. Cok fazla arkadasimda bu ruju deneyip oyle bu sonuca vardim:). Ama kesinlikle efsane renklerden biri ki buna en buyuk ornegi bende bu rujun oldugunu unutup gratiste tekrardan gorup bu renge asik olup yanlislikla 2. Kez bu ruju almami verebiliriz.Su siralar gratislerde yok satiliyormus ama denk gelirseniz kacirmayin derim.Rujla ilgili swatchlarima gelirsekte,

Gelelim bu serinin bir diger rengi olan Cinnamon Spice a.Bu ruj koyu bordumsu bir renge sahip ama tam bordo degil biraz kahveye calan hafif kirmizimsi bir bordo.
Elimdeki swatchta biraz pembemsi acik cikmis ama kesinlikle bordoya calan kahverengi gibi garip bordomsu bi renk :) Cok karisik tarif ettigimin farkindayim ama tam kesin bi durusu yok ben ne yapayim...

Evet sonuc olarak, wet n wildin bu iki rujunu da cok severek kullaniyorum.Gerek kremsi mat yapilariyla gerekse kalici duruslari ve genis renk skalasi ile kesinlikle bir cok markayi geride birakiyorlar.Fiyatina gelince gratisten 10 lira civari gibi bir fiyati var indirim zamani harika oluyor ki bence cokta indirime gerek yok gayet uygun fiyatli.Son olarak fiyat performans olarak bu rujlara 10uzerinden 15veriyor ve bu rujlara veda ediyoruz :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder